Florin Călinescu: "Trebuie să renunţăm încet-încet la Mutu şi Chivu. Ei reprezintă generaţia ratată."


Florin Călinescu este de părere că echipa României a arătat prea puţine aseară, în victoria contra Lituaniei, dar mai spune că remanierea lotului naţional ar trebui să îi includă şi pe liderii generaţiei ultimilor ani, Cristi Chivu şi Adrian Mutu.

"Acum, dacă tot aţi venit la lot şi vă cheamă Mutu sau Chivu, puneţi osul la muncă? Dacă nu, la revedere! Cu cît ne-a bătut Lituania în tur, cu 3-0? Hai să le dăm 4 acum şi să demonstrăm ceva măcar.Oricum, trebuie să începem să ne debarasăm încet încet de Chivu, Mutu, ei sînt generaţia ratată. Săracu' Mutu are alte probleme acum, trebuie să vadă dacă plăteşte banii aceia luiChelsea, nu prea îi mai stă mintea la fotbal. Am auzit că deja l-au ofertat turcii, deci nu poţi să mai joci mult cu el. Trebuie să înţelegem şi lucrurile acestea".


P.S. Niciodata nu mi-a placut Florin Calinescu. Niciodata nu am inteles comentariile lui tampite vizavii de unii oameni! Cred ca ar trebui sa se uite mai mult de el ... si apoi sa vorbeasca despre altii.
claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com