Sunt moarte după Mutu!

Deşi accidentat, “Briliantul” i-a susţinut de pe bancă pe coechipierii săi, în ultima etapă din Serie A. Fiorentina a fost învinsă, duminică, scor 0-2, de AC Milan, însă obţinuse calificarea în preliminariile Ligii Campionilor.


La finalul meciului de “adio” al lui Paolo Maldini, decarul “viola” s-a bucurat alături de coechipierii săi şi a primit aplauzele suporterilor pentru sezonul deja încheiat. “Îl aşteptăm pe Mutu din toamnă”, a spus antrenorul Cesare Prandelli, care l-a îmbrăţişat pe fotbalistul său preferat şi l-a felicitat pentru cele 13 goluri marcate în acest sezon de Serie A.
Câteva suportere ale grupării toscane şi-au scris pe burtă, “Te iubesc Mutu”. Pentru al doilea an consecutiv, AC Fiorentina a obţinut clasarea pe locul patru în campionatul din Italia.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com