Speculatii ...


Desi a declarat clar ca nu vrea sa plece de la Fiorentina, ziaristi din Italia si din Romania nu scapa nici o ocazie ca afirme faptul ca "Mutu, pe picior de plecare de la Fiorentina", afirmatia fiind total falsa.

Robert Lewandowski, noua senzaţie o fotbalului polonez, este foarte aproape de un transfer la echipa italiană Fiorentina. Clubul lui Adrian Mutu este pregătit să ofere nu mai puţin de 5,5 milioane de euro pentru vîrful lui Lech Poznan în vîrstă de 21 de ani.
Fiorentina se pare că doreşte să-şi întărească atacul, avînd în vedere că despre Adrian Mutu s-a scris des în ultima vreme că ar urma să plece de pe Artemio Franchi. "Briliantul" este curtat în continuare de echipe precum AS Roma şi Galatasaray. Cu toate acestea, Mutu a declarat că nu doreşte să părăsească trupa "viola" în viitorul apropiat.
claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com