Cea mai sexy!!!

“Jumătatea” lui Adi Mutu, Consuelo, a fost votată cea mai sexy soţie de fotbalist român, în urma unui sondaj realizat de site-ul Gosvip.ro. Pe podium mai sunt Adelina Chivu şi Gina Pistol.

Consuelo, consoarta lui Adrian Mutu, s-a clasat pe primul loc în topul celor mai sexy soţii şi iubite de fotbalişti, la mare distanţă de celelalte frumuseţi


Dacă atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, e unul dintre cei mai populari şi mai “vânaţi” fotbalişti români, “jumătatea” lui, Consuelo, a fost votată drept cea mai sexy soţie de jucător.
Frumoasa dominicană a fost aleasă pe locul I, în urma unui sondaj găzduit de site-ul Gosvip.ro. în care se mai află încă 11 soţii şi iubite de fotbalişti. Consuelo a strâns nu mai puţin de 35 la sută din voturi. Pe locul doi se află soţia fundaşului de la Inter Milano, Cristi Chivu, Adelina, în timp ce locul trei e ocupat de Gina Pistol, care s-ar fi despărţit între timp de atacantul lui Stuttgart, Ciprian Marica.
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com