Mutu, din nou în faţa altarului

Atacantul Fiorentinei şi soţia sa, Consuelo, doresc să-şi reînnoiască jurămintele.
După patru ani de căsnicie, Consuelo şi Adi nu ştiu ce să mai facă pentru a demonstra că sunt îndrăgostiţi ca-n prima zi. Cei doi vor să-şi declare din nou iubire veşnică într-o ceremonie restrânsă, care va avea loc anul acesta.


Vor o petrecere discretă
Se pare că atacantul Fiorentinei a decis că ar fi momentul să-i jure din nou iubire soţiei sale şi să-i demonstreze astfel că este singura femeie care a reuşit să-l facă familist în adevăratul sens al cuvântului. Ceremonia va fi una discretă, într-un cadru restrâns. Cei doi vor invita la eveniment doar familia şi prietenii, dorind ca totul să fie cât mai ferit de ochii lumii, spre deosebire de cununia din anul 2005, când Mutu a avut 400 de invitaţi la petrecerea care a avut loc la Roma.


Şi-a deschis pensiune

Pensiunea de lux “Sottotono” (foto), afacere în care Adrian Mutu este asociat cu italianul Paoli Filippo, este situată la 20 de kilometri de Florenţa, în localitatea Carmignano, şi a fost inaugurată marţi seară. Acesta este doar ultimul business în care este implicat “Briliantul”, care a mai lansat, de-a lungul timpului, un club în Bucureşti, o linie vestimentară, precum şi mărcile de vin şi de ulei “Il Dieci”, a căror denumire face trimitere la numărul 10 de pe tricoul atacantului român.



Două mariaje, trei copii

Adrian Mutu are la activ două căsătorii. Înainte de Consuelo, “Briliantul” mai trecuse printr-un mariaj, cel cu Alexandra Dinu, cu care are un băieţel de şase ani, pe nume Mario, care locuieşte cu mama lui în Italia. Împreună cu actuala soţie, Consuelo, Mutu are două fetiţe: Adriana, de trei ani, şi Maya Vega, de un an. Soţii Mutu plănuiesc ca anul viitor să facă încă un copil.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com