Pe Mutu il doare!!!


Se vede ca este roman , si ca tine la tara lui. Stia ca va fi fluierat in meciul cu Steaua , din Liga Campionilor, dar nu sa fie injurat.Sunt siguara ca nu i-a picat bine, ca in adancul sufletului l-a durut, si inca il mai doare.Nu este tot una sa te injure un roman sau un strain.Cand vezi ca romanii tai nu te respecta pentru ce ai facut la nationala, atunci ce sa mai zici???Macar daca s-ar fi gandita la asta suporterii stelisti atunci ar fi fost altceva. Ce se va intampla cand va venii in Ghencea pentru returul din Liga Campionilor.
Si totusi , injurat, huiduit, Mutu mai are puterea de a vorbii frumos( ma refer la interviul acordat imediat dupa meciul de marti seara).Nu a jignit echipa Stelei.
La nationala isi da viata pe teren pentru ca sa aduca timp de 90 de minute zambetul pe buze romanilor.Dar oare face bine??? Ca tot criticat ii, atunci de unde sa mai ai puterea asta sa revii??? Cand unii ii amintesc non-stop de greseala din trecut.
Cand nimeni nu vrea sa-l inteleaga de ce a facut sau ce s-a intamplat cu el atunci. 90% il condamna dar nici unul nu i-a fost alaturi vreodata . Si atunci Mutu nu are dreptul sa-si spuna intrebarea , "Dar eu pentru cine sa mai lupt, daca majoritatea ma critica"???
Sa nu va mirati de ce a scris pe blogul sau "Vrem mai mult respect", are acest drept si bine ar fii sa-i fie respectat pentru ca merita din plin.
Dar el nu zice pentru ca valoarea lui de lider il impiedica la o asemenea gandirea.Il doare dar tace , inghite pentru ca stie ca la un moment dat multi se vor caii pentru spusele lor.
El doar atat a zis: "M-au de­ranjat fluierăturile, dar as­ta e, mergem mai de­par­te!"
lee

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com