Inca 2 luni bandajat???

Firenze.repubblicait informeaza ca Mutu ar putea juca inca doua luni bandajat:(

Traducere:
Adrian a fost rănit 18 august, în timpul unui antrenament cu naţional românesc. După o oprire de piept a căzut la pământ şi bătut violent bratul lui. Ziarele şi site-urile din Romania imediat au vorbit de "un incident grav Mutu." Aici avem situaţia părea mai puţin de îngrijorător faptul că în loc de cot este o problemă serioasă. Prima zi Mutu nu a putut chiar provocare, o furculiţă pentru a mânca. Testele au exclus nevoia de intervenţii chirurgicale, este pentru acest tip de leziune este necesar pentru a stabiliza la braţ.
În practică, pentru câteva săptămâni mai multe Mutu va trăi cu această problemă, este de asemenea limitele în termeni de performanţă în domeniul pentru că nu este liber să se mişte în mod normal. Odată ce fază acută de prejudiciu este terminat, de români vor începe fizioterapie pentru a recâştiga funcţionalitate completă a bum. În acest tip de prejudiciu, de cot este rigid şi oferă o terapie de reabilitare a face-o la loc, in totalitate. Având în vedere situaţia de acolo s-au două opţiuni: Mutu opri până la vindecarea completă, sau ştiind că-l joc a fost încă ceva "în dificultate. Fiorentina a făcut cele mai evidente şi naturale, chiar şi având în vedere faptul că testele de atletic Mutu sunt bune.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com