Declaratii dupa meciul Fiorentina-Steaua!!!


Zapata
"Mutu mi-a creat ceva dureri de cap, mai ales la acea lovitură liberă. Sunt impresionat de gestul jucătorilor Fiorentinei, care ne-au aplaudat la ieşirea de pe teren, la finalul meciului. Aşa ceva ar trebui să existe pe toate stadioanele şi ar trebui să facem şi noi la Bucureşti un astfel de moment de fairplay"

Moldovan
"Mutu i-a dus în spate în sezonul trecut. Fiorentina este dependentă de Mutu. Eu zic că Adrian ar trebui să facă pasul spre o echipă mai bună decât Fiorentina. Se plafonează la clubul asta. În meciul cu Steaua şi-a dorit enorm să înscrie, a şutat de multe ori la poarta, însă este clar că nu trece printr-o perioadă tocmai bună"
Steaua a jucat bine cu Fiorentina şi ar fi putut să câstige. Mi-a placut mult defensiva Stelei, cu Goian şi Ghionea. Revenirea lui Rădoi a contat enorm, Mirel şi Lovin au jucat excelent. Steaua a pierdut două puncte importante la Firenze, pentru că au intâlnit o echipă modestă, mai ales că nici Mutu nu traversează o perioadă prea bună. Steliştii au avut probleme în ofensivă, nu s-au concentrat la finalizare şi au ratat ocazii importante. Steaua a jucat mai prost în debutul partidei, la fel ca în meciul cu Bayern, însă apoi şi-a revenit şi a echilibrat jocul. Probabil că au intrat cu teamă în teren, pentru că Fioretina a început mai tare"

Argaseala:
"Suntem multumiti ca nu am pierdut, este un punct important, nu stiu insa daca e un punct mare. Se putea si mai mult. Nu am vorbit cu Adrian Mutu, era normal sa fie suparat pentru ca au pierdut 2 puncte pe teren propriu. Nu a putut sa marcheze, orice jucator vrea sa marcheze, insa nu tot timpul iese. Meciul cu Otopeni o sa fie important apoi cel din Liga cu Lyon"
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com