Ultimul AVERTISEMNT pentru Mutu! Piturca l-a bagat in sedinta inaintea meciului cu Uruguay! Ce pretentii are de la noul capitan


Victor Piturca l-a numit capitan pe Mutu dupa neconvocarea lui Rat, dar l-a si certat pe "briliant". Mutu a primit un ultim avertisemnt din partea selectionerului, care se astepta la o schimbare mare din partea lui.

Ultimul AVERTISEMNT pentru Mutu! Piturca l-a bagat in sedinta inaintea meciului cu Uruguay! Ce pretentii are de la noul capitan
"Am discutat cu Mutu inainte de a-l convoca, am avut o disctuie serioasa cu el pentru ca am pretentia de la jucatorii ca el sa dea totul la meciurile nationalei. S-au obisnuit cu anumite pretentii, ca vor liber... Nu mai merge, e ultimul tren pentru a prinde un Mondial. Vom vedea daca a inteles, dialogand cu el mi s-a parut ca a inteles foarte bine. Nu a fost prima discutie de genul asta. Ma voi bucura pentru Mutu daca il va depasi pe Hagi la numarul de goluri, dar scopul e altul. Nu ma intereseaza pe mine asta. Eu sper ca Mutu sa dea absolut totul cand vine si joaca pentru nationala. Cum a facut-o pana acum! Probabil Mutu va fi capitan la acest joc",a declarat Victor Piturca la conferinta de la Mogosoaia.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com