Mutu, singurul „tricolor” cunoscut

Echipa națională a României va susține, mâine, un amical de lux în compania campioanei Americii de Sud, Uruguay. Vedetele oaspeților vor fi prezente pe Arena Națională din București, dar jocul pare mai mult o obligație pentru adversarii noștri, care nu au auzit decât de Adrian Mutu. În plus, atacantul Diego Forlan îl cunoaște și pe Cristian Chivu, care s-a retras, însă, din rândurile reprezentativei. „Am vorbit cu Cristi Chivu înainte să vin în România și îmi pare rău că nu o să joace și el, dar este alegerea lui dacă nu mai vrea să vină la echipa națională. Îl mai știu pe Adrian Mutu, un jucător foarte bun, în rest nu cunosc alți jucători români în acest moment. O să îi cunosc la meci”, a comentat jucătorul lui Inter Milano, care evoluează în același campionat ca și Adrian Mutu.
Jucătorii uruguayeni au ajuns rând pe rând la București, cu avionul, la fel ca și selecționerul Oscar Washington Tabarez.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com