Adrian Mutu a picat la pace cu Berat Racaj, ospătarul pe care l-a bătut | I-a închis gura cu 2.000 €

Pe 23 octombrie 2010, Adrian Mutu (32 de ani) l-a bătut pe Berat Racaj (29 de ani), ospătar într-un bar din Florenţa. Românul susţinea atunci că a fost jignit, dar kosovarul a negat şi l-a reclamat la poliţie.




Veşti bune pentru fanii lui Adrian Mutu înaintea meciului de diseară cu Uruguay! Întins pe durata unui an şi patru luni, “războiul” dintre atacantul Cesenei şi chelnerul Berat Racaj s-a stins, în sfârşit. Cum? Foarte simplu: “Briliantul” şi-a cumpărat iertarea. La propriu! Conform unor apropiaţi ai actualului căpitan al naţionalei de fotbal a României, Berat Racaj a acceptat bani pentru a-şi retrage plângerea împotriva lui Adrian. Şi asta nu pe o sumă colosală, aşa cum s-a vehiculat în ultimul an.


I-a achitat operaţia estetică la nas


“Au fost zvonuri că Mutu i-ar fi dat 10.000 de euro şi o maşină kosovarului. Prostii! De fapt, cei doi au picat la pace pentru o sumă mult mai «subţire», ca să nu zic derizorie. 2.000 de euro au fost de ajuns. Din câte ştiu eu, Racaj a folosit 800 de euro pentru operaţia estetică, să-şi îndrepte nasul, iar restul i-a băgat în buzunar. A zis şi «sărut mâna!» pe praful ăsta! Aşa că Adrian e liniştit acum, are toate motivele să marcheze golul 34 sub tricolor şi să-l egaleze pe Hagi”, ne-a dezvăluit un apropiat al “Briliantului”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com