Presa italiană despre Mutu: ”Mai mult de atît nu se putea”

Adrian Mutu a fost considerat cel mai bun om al Cesenei în restanţa din deplasare cu Lazio, 2-3.


Agenţia ”Tuttocesena” i-a acordat atacantului român nota 6,5 şi l-a caracterizat astfel: ”Gol şi penalty obţinut, mai mult nu se putea face. După căderea echipei sale din repriza secundă a presat constant defensiva lazială, dar mijlocaşii nu l-au ajutat, jucînd prea departe de el. O veste bună este faptul că s-a înţeles bine cu nou-sositul Iaquinta, de la el se aşteaptă miracolul care se cheamă salvarea de la retrogradare”.
Vezi aici reuşita lui Mutu.
O altă agenţie, ”Datasport”, i-a dat lui Mutu tot 6,5. Despre el a scris că ”n-a iertat la prima ocazie. Împreună cu Iaquinta a făcut ca echipa sa să-şi ia repede zborul şi a creat mereu probleme pe contraatac. După pauză a cam obosit, a trudit, dar a rămas prizonier în plasa apărării laziale”.
Cesena a pierdut după ce a condus cu 2-0 şi este penultima clasată în Serie A. Lazio nu a contat pe Ştefan Radu, accidentat.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com