Mutu, strălucitor fără folos: gol și penalty scos în Lazio - Cesena 3-2


Fotbalistul român Adrian Mutu a deschis scorul, astă-seară, în meciul Lazio - Cesena, din Serie A, și a scos o lovitură de la 11 metri. În zadar. Deși a condus cu 2-0 și a avut un om în plus, Cesena a pierdut în „Cetatea Eternă”.


Titular, Adrian Mutu a marcat un gol în partida Lazio - Cesena, scor 3-2 (0-2). Piteșteanul a punctat în minutul 14.
Vincenzo Iaquinta, jucător împrumutat în pauza de iarnă de la Juventus Torino, a majorat scorul în minutul 35 dintr-un penalty obținut de „Briliant”: 2-0 la pauză pentru „căluți”.
Lazio, fostă adversară a celor de la FC Vaslui în grupele Ligii Europa, a revenit magnific după pauză. Pentru romani au punctat Hernanes (53), Lulici (61) și Kozak (63).
Din minutul 34, Lazio a evoluat în 10 oameni, Konko fiind eliminat pentru un fault comis asupra lui Mutu la faza penalty-ului.

Ștefan Radu, absent motivat
La gazde, fundașul Ștefan Radu n-a fost utilizat, fiind accidentat. În minutul 73, Mutu a încasat un cartonaș galben.
După 23 de etape, Lazio a urcat pe locul 3, cu 42 de puncte (lider este Juventus, cu 45 de puncte, dar și două jocuri în minus). Cesena e pe poziția a 19-a, penultima, cu doar 16 puncte.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com