Tricolorii la psiholog! Mutu socheaza inainte de meciul cu Uruguay: "Toti fotbalistii beau, nu doar noi! Sper sa fim pregatiti psihic la meciurile oficiale"

Adrian Mutu a declarat ca echipa nationala va avea un test psihologic in meciul cu Uruguay.

"Trebuie sa atacam cu mai multi jucatori decat de obicei, sa punem si noi probleme. Uruguay e peste noi, noi suntem o echipa n reconstructie, sunt multi jucatori noi si tineri la nationala. Vom afla maine daca putem juca de la egal la egal cu marile puteri", a declarat Mutu la gsptv.

Acesta considera campania pentru Mondial ultimul sau tren, prin care isi poate sterge cel mai mare regret al carierei:

"Este ultimul meu tren. Sper sa fim pregatiti psihic inainte de meciurile oficiale. Regret ca nu ne-am calificat la un mondial", a spus Mutu.

Atacantul nationalei a afisat o atitudine aroganta atunci cand a fost intrebat de actele sale de indisciplina la lot:

"Sa stiti ca nu suntem barbari sau neprofesionisti sa aducem femei in cantonament. Asa, ca stam la masa pana la 1 noaptea sau ca bem o sticla de vin... sa stiti ca toate echipele din lume beau, nu doar noi"
, a declarat Mutu.

Capitanul Romaniei a mentionat ca nu este afectat nici de penaltyul ratat in meciul cu Italia, la Euro 2008: "Daca ma deranjeaza ratarea aceea? Nu, normal ca nu. Pe mine nu ma deranjeaza nimic, nu sunt omul care sa stea intr-un penalty."

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com