"Obiectivul" lui Adrian Mutu in 2012: un baiat!

Daca pe plan sportiv Adrian Mutu vrea ca, in 2012, sa puna umarul, alaturi de colegii sai de la Cesena, si sa evite retrogradarea echipei din Seria A, lucru privit cu destule rezerve de catre presa din Italia, pe plan personal fotbalistul roman si-a stabilit un obiectiv nu tocmai greu de indeplinit: doreste sa devina tata pentru a patra oara!


Consuelo, frumoasa sotie a „Briliantului”, a declarat, de mai multe ori in ultimii ani, ca isi mai doreste un copil, dar acum se pare ca este hotarata sa treaca si la fapte, pentru ca intre cei mici sa nu existe diferente semnificative de varsta. Surse apropiate familiei Mutu au povestit despre faptul ca aceasta si-a „avertizat“ deja parintii, cu ocazia revelionului pe care l-a petrecut acasa, in Republica Dominicana, ca in 2012 sunt toate sansele sa devina din nou bunici. Dorinta Consuelei si a lui Adi Mutu de a mai avea un copil a fost primita cu bucurie atat de bunicii din Santo Domingo, cat si de cei de la Pitesti. Consuelo si Adrian au impreuna doua fetite, pe Adriana (sase ani) si Marya Vega (patru ani), micutele fiind realmente indragostite de tatal lor, care le rasfata in fel si chip. Amandoi spera ca al treilea copil al lor sa fie, de aceasta data, un baiat si, de ce nu, sa mosteneasca talentul sportiv al tatalui sau. Si daca Adriana si Maya nu au aratat pana acum vreo inclinatie deosebita catre sport, Mario (noua ani), fiul fotbalistului din prima casatorie cu actrita Alexandra Dinu, are ceva din pasiunea celebrului sau tata. Nu joaca fotbal prea des, dar are deja un hobby, si anume tenisul, pe care il practica regulat.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com