Mutu a dezamăgit cu AC Milan, fanii s-au supărat şi l-au pedepsit! I-au acordat "distincţia" de care jucătorii fug ca dracu' de tămâie

Prestaţia lui Adi Mutu din partida cu AC Milan, pierdută cu 3-1, i-a dezamăgit pe suporterii Cesenei. Pe site-ul goal.com, atacantul român a fost votat de fani "trompeta partidei".

Cei de la goal.com n-au fost însă în asentimentul suporterilor, care aşteaptă în continuare multe de la Mutu, declarându-l pe Marco Rossi cel mai slab jucător de pe teren. Totuşi, românul a fost notat cu 5.5, calificativ care-l plasează printre cei mai slabi de pe teren. Doar Comotto şi Benalouane au luat o notă mai mica.


Robinho a fost declarat omul meciului, atât de suporteri, cât şi de cei de la goal.com, primind nota 7.5. Cel mai bun jucător al Cesenei a fost declarat Daniel Pudil, autorul golului marcat de "căluţii de mare".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com