Mutu şi Chivu sunt OFICIAL istorie

După aproape un deceniu în care Adrian Mutu şi Cristi Chivu au reprezentat etalonul pentru fotbalul românesc, cei doi au fost depăşiţi în topul celor mai scumpi jucători români în activitate.



Dacă Mutu valora 25.000.000 de euro în urmă cu fix 4 ani, acum cota acestuia a ajuns la doar 2.5 milioane de euro şi scade vertiginos. Mutu nu mai prinde nici locul 10, într-un clasament condus surprinzător de Gabi Torje, care e rezervă la Udinese.
Fostul mijlocaş al lui Dinamo e cotat la 6 miloane de euro, la egalitate cu Cristi Chivu, care a "pierdut" însă 3.5 milioane de euro din cota sa în doar 6 luni.
Trecuţi de 30 de ani, Mutu şi Chivu se îndreaptă spre finalul carierei şi acesta e unul din motivele pentru care cota celor doi a scăzut atât de mult.
Doi fotbalişti din Liga I prind acest clasament: stelistul Cristi Tănase şi rapidistul Ovidiu Herea.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com