Mutu s-a crezut Maradona!

Dupa ce a avut probleme cu drogurile ca si Diego Armando Maradona, Mutu a copiat un nou gest rusinos al fostului mare fotbalist argentinian.




Adrian Mutu a avut o evolutie slaba in confruntarea cu AC Milan, pierduta de Cesena cu 1-3, dar a iesit in evidenta la o faza din repriza a doua.

La o centrare din banda dreapta, Mutu a sesizat ca nu poate lovi mingea cu capul si a trimis astfle mingea pe poarta. Arbitrul a fost insa pe faza si i-a acordat cartonasul galben romanului.

Mutu a mai fost o data aproape de gol in repriza doua, numai ca reusita sa a fost anulata just pentru o pozitie mare de ofsaid.

Milan s-a impus cu 3-1 si a complicat serios viitorul lui Mutu in Serie A. Muntari a deschis scorul in minutul 29, iar Emanuelson a majorat diferenta doua minute mai tarziu cu un sut superb.

Robinho a facut 3-0 in minutul 55, pentru ca Pudil sa marcheze golul de onoare al 'calutilor de mare'.

Dupa acest rezultat, Milan urca pe primul loc in Serie A, cu 50 de puncte, unul mai mult decat Juventus.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com