Piţurcă decide azi dacă îl cheamă pe Mutu cu Uruguay şi are un mesaj pentru el: ”Dai totul sau îl chem pe Bumba!”

Selecţionerul aşteapta să afle de la starul Cesenei ce planuri are cu ”naţionala” şi anunţă că vrea sînge proaspăt la lot pentru a-şi atinge obiectivul impus de FRF, calificarea la Euro 2016.
Victor Piţurcă stabileşte azi cîţi din cei 12 stranieri cărora le-a trimis telegrame de convocare de principiu vor intra în cantonament duminică pentru amicalul cu Uruguay. Cea mai mare dilemă plana ieri în privinţa vedetei lui Cesena, Adrian Mutu. Discuţiile se învîrt în jurul vîrstei golgeterului "naţionalei", care a împlinit luna trecută 33 de ani, aspect care nu se mulează pe concepţia de reconstrucţie începută de selecţioner. 


"Pe experimentaţi mă bazez la oficiale"
Victor Piţurcă a explicat ieri pentru GSP: "Trebuie să ştiu ce vrea Mutu în continuare de la echipa naţională! Avem o strategie pe termen lung, obiectivul meu e calificarea la Euro 2016. Vreau să aduc sînge proaspăt la lot, iar pe jucătorii cu experienţă să mă bazez la meciurile oficiale".
Selecţionerul a mai spus: "Ştiu că în plan financiar una e cînd vine Mutu şi alta fără el, dar doresc să formez o echipă de viitor. Problema e că vreau să ştiu dacă poate da totul cînd vine lot. Dacă nu vine Mutu, în locul lui va fi convocat Bumba". Mijlocaşul lui FCM Tîrgu-Mureş are 18 ani şi a debutat luna trecută la "naţională", în amicalul cu Turkmenistan (3-0).

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com