Consuelo Mutu câştigă la frumuseţe

«Tricolorii» vor disputa azi amicalul de lux cu Uruguay, dar «duelul» feminin dintre consoartele fotbaliştilor a fost tranşat deja de jumătăţile jucătorilor noştri

Trupa lui Piţurcă va întâlni diseară, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, selecţionata Uruguayului. 
Sud - americanii au venit cu toate vedetele, printre care şi Forlan, Cavani, Suarez sau Muslera, iar aceştia excelează şi la capitolul cuceriri feminine.
Însă, nici românii nu sunt mai prejos, şi dacă facem o simplă comparaţie, la acest capitol, între un atacant şi un portar din lotul lui Piţurcă şi jucătorii de pe posturile similare pregătiţi de Tabarez, balanţa înclină înspre România.


Consuelo (soţia lui Adi Mutu, atacant Cesena, salariu 1.8 milioane de euro pe an): în 2005 a devenit soţia lui Adi Mutu, cuplul având doi copii. Frumoasa din Republica Dominicană, pe numele său complet Consuelo Matos Gomez, a fost model dar acum ocupa functia de ministru pe probleme externe al Republicii Dominicane la Vatican.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com