Mutu nu joacă din cauza zăpezii!

Meciul Cesena - Catania, programat, sâmbătă, în etapa a XXII-a a campionatului Italiei, de la ora 16.00, a fost amânat din cauza căderilor de zăpadă, a anunţat site-ul oficial al grupării la care este legitimat şi Adrian Mutu.



"Grupul Operativ de Siguranţă s-a reunit la stadion pentru a vedea condiţiile de disputare. La încheierea reuniunii, grupul a decis că este imposibil ca meciul să se dispute, acesta fiind amânat pentru o dată ulterioră", scrie site-ul oficial al Cesenei.
Joi, Liga Italiană anunţase că cele trei meciuri din etapa a XXII-a a campionatului Italiei, din acest week-end, care ar fi trebuit să se joace seara au fost reprogramate şi se vor disputa de la ora 16.00. Cele trei partide erau AC Cesena - Catania, care ar fi trebuit să se joace sâmbătă de la ora 19.00, AS Roma - Internazionale Milano, care trebuia să se dispute sâmbătă de la ora 21.45, şi AC Milan - SSC Napoli, care era programată duminică de la ora 21.45.
Această decizie a fost luată ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile, a ninsorilor abundente şi a temperaturilor scăzute.
Patru întâlniri din etapa a XXI-a au fost deja amânate: FC Parma - Juventus Torino, Atalanta Bergamo - Genoa, Bologna - AC Fiorentina şi AC Siena - Catania.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com