Mutu, criticat de presa italiană: "A fost anonim în prima repriză, nu a strălucit"

Agenţia Datasport a scris că atacantul Adrian Mutu a fost un anonim în partida pe care echipa AC Cesena a pierdut-o, duminică, pe teren propriu, scor 1-3, în faţa formaţiei AC Milan, în etapa a XXIV-a a campionatului Italiei.


Sursa citată i-a acordat nota 5,5 internaţionalului român, la fel ca şi cotidianul Il Sussidiario. "Mutu a fost anonim în prima repriză. În partea a doua s-a trezit şi a fost omul cu pasa decisivă, dar colegii săi nu au ştiut să profite. A ratat o ocazie imensă la începutul reprizei secunde", a scris Datasport.
"La începutul părţii secunde, românul a ratat un gol ca şi făcut. Rămâne în continuare cel mai lucid jucător al Cesenei când are mingea la picior", a notat Il Sussidiario. 
Site-urile newnotizie.it şi canalemilan.it i-au acordat nota 4,5 lui Mutu. "Prestaţiile sale sunt singurele care îi pot da Cesenei speranţa de a rămâne în Serie A. În meciul cu Milan nu a strălucit. Păcat, deoarece toate speranţele se leagă de talentul său", a scris newnotizie.it. 
"Nu a profitat de o ieşire greşită la ofsaid a apărării Milanului şi a ratat o ocazie ce putea reaprinde meciul", notat canalemilan.it. 
Adrian Mutu a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în partida pe care echipa AC Cesena a pierdut-o, duminică, pe teren propriu, scor 1-3, în faţa formaţiei AC Milan, în etapa a XXIV-a din Serie A.
Sursa: Mediafax

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com