Sperante!!!


Atac şi finalizare
După o primă parte rezervată încălzirii şi acomodării cu mingea, care a durat circa 40 de minute, Victor Piţurcă şi-a luat deoparte titularii. Aceeaşi de cu o seară înainte: Lobonţ - Ogăraru, Tamaş, D. Goian, Raţ - Cociş, Mureşan, Chivu - Fl. Petre, Marica, Mutu. Timp de 25 de minute a repetat cu ei traseele de construcţie a acţiunilor din apărare în atac, fără adversitate, cu finalizare la poarta apărată de Lobby. În acest timp, rezervele au încins, sub supravegherea secundului Ştefan Iovan, o miuţă în careul de 16 metri de la cealaltă poartă.
Speranţe la loviturile libere
Finalul şedinţei de pregătire a fost rezervat loviturilor libere şi penaltyurilor. Adrian Mutu, Marica şi Fl. Petre l-au pus la grea încercare pe debutantul Pantilimon, cu şuturi de la 20 de metri, cu zid. Portarul lui Poli Timişoara a ieşit destul de onorabil din duel, dar a şi privit admirativ la cîteva mingi care au prins vinclul. Selecţionerul a mai exersat şi loviturile libere în forţă, principalii executanţi fiind Tamaş şi Gabi Mureşan. şi federalul Daniel Prodan.


Mutu are varice
La antrenamentul deschis presei, s-au putut observa pe piciorul stîng al lui Mutu nişte umflături. Conform medicilor, aceste semne proeminente apărute în zona gambei sînt varice. Apar de la suprasolicitare, iar Mutu s-a remarcat mai mereu prin risipa de efort pe teren. Bandajul pe care "Briliantul" îl poartă la acelaşi picior, sub genunchi, este pentru a-l proteja, după o mai veche tendinită.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com