Relaxare!!!


Mutu – Piţi, relaţie refăcută
Cunoscutele contre dintre Mutu şi selecţioner par a fi date uitării. Cel puţin aşa a reieşit din ultimele şedinţe de pregătire, cei doi discutând aprins şi chiar glumind în câteva rânduri. Piţurcă i-a reproşat nu demult atacantului faptul că a plecat în SUA înainte de Euro, aceasta fiind, în opinia sa, explicaţia pentru forma mai slabă arătată de jucător, fapt care l-a deranjat teribil pe Adrian.
N-au avut un program iniţial

Conform mărturiei unora dintre membrii staffului, Piţi nu şi-a făcut un program iniţial, preferând să-i aştepte pe jucători pentru a vedea cum reacţionează la primele şedinţe. „În funcţie de răspunsurile pe care le va primi, atunci va şti cum şi în ce fel va lucra. Mai ales la intensitate. Vrea să-i simtă mai bine pe jucători”. Tocmai în această idee, ieri-dimineaţă a fost programat un antrenament preponderent fizic, dar cu multe exerciţii care să-i binedispună pe jucători.



La Euro i-a sufocat
Ineditul antrenament de ieri-dimineaţă are şi o explicaţie mai puţin ştiută. La Euro, înaintea meciului cu Franţa – primul din grupe – Piţurcă a impus un regim de fier jucătorilor, lucru pe care mulţi dintre ei l-au acuzat ulterior. „Dimineaţă francezi, la prânz francezi, seara iar francezi. Ne-a sufocat atunci, numai Franţa visam!”, s-au plâns tricolorii. Tocmai de aceea, meciul de acum este tratat aparent mai relaxat, Piţi dorindu-şi să nu mai producă aceeaşi presiune pe jucători, mai ales că sunt destul de mulţi debutanţi sau cvasidebutanţi.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com