Nesimtirea nu are limite!

Totul a inceput cu o campanie anti-fumat! Mihaela Radulescu a realizat o poza pentru aceasta campanie, insa poza a fost trucata de un un asa zis "zoso", ceea ce iesit puteti sa vedeti in imaginea de mai jos. Adrian Mutu nu a particat la aceasta campanie dar cu toate acestea numele lui a fost implicat de "zoso" care a tracat o poza pe care Adi a reliazat-o pentru emisiunea de la Kanal D (poza o puteti vedea mai jos). Se pare ca acest "..." care este "zoso" nu are limite. Nu a invatar ce e respentul! Parinti nu au stiut sa il creasca, dovata faptul ca nu are "cei 7 ani de acasa". Din pacare in ziua de azi sunt multi nesimtiti :(!



poza cu Mihaela Radulescu trucata
poza cu Adrian Mutu trucata

Potrivit unor surse apropiate, Mutu a fost deranjat când a aflat că a fost şi el ironizat dar pentru că nu cunoaşte identitatea celui care s-a distrat pe seama lui a renunţat să mai facă ceva în acest sens.


Aceasta campanie doreste ceva foarte frumos, vrea ca oamenii sa se lase de fumat. Si nu e rau deloc. Eu indemn pe toata lumea sa se lase de fumat, fumatul chiar nu ajuta cu nimic.
P.S. Poate se lasa si Adrian Mutu de fumat;):D!
claudya
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com