Mircea Sandu:"Chivu este liderul echipei, dar Mutu ia deciziile în teren!"


Cu Mutu şi Chivu, valoarea echipei creşte. Fără ei în echipă, e greu. Mutu poate scoate cu uşurinţă unu doi jucători, execută bine loviturile libere. Chivu limpezeşte jocul la mijloc. Noi cu Lituania nu am avut un lider în teren, Goian nu e un lider. Chivu este liderul echipei, dar Mutu este cel care ia decizii în teren. Cu Piţurcă am stabilit când a semnat contractul că se va retrage atunci când echipa nu mai are şanse matematice de calificare"
Noi nu avem o cultură a respectului pentru valori. Nu mă miră că Mutu a fost înjurat de fanii Stelei, se întâmplă şi cu alte personalităţi ale României. Mutu nu a declarat niciodată ca va dedica un eventual gol al său dinamoviştilor, a fost o declaraţie făcută de altcineva, care a fost multiplicată de presă"
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com