“La Reggia”-restaurantul frecventat de familia Mutu

Restaurantul “La Reggia” din comuna Fiesole, echivalentul celebrului cartier din Voluntari, Pipera, este unul dintre cele mai frecventate de Adrian Mutu. Asta mai ales că patronul restaurantului este şi unul dintre cei mai buni prieteni ai fotbalistului. “Adrian vine cel puţin de 3-4 ori pe săptămână aici. Ori imediat după antrenament ori seara să cineze cu soţia”, ne-a declarat Mario Cirillo, unul dintre patronii restaurantului.

La acest superb local în care oraşul lui Machiavelli se vede ca din avion, a fost scos în vânzare pentru prima oară pe piaţă vinul “Dieci di Mutu”. Nu ne-a fost greu să găsim locaţia, chiar dacă în Florenţa, nu poţi să opreşti un taxi pe stradă la fel ca în Bucureşti.

Astfel, cel mai rapid mijloc de transport în lipsa unui scouter îţi rămâne autobuzul. Dacă la noi, şefii de sală tratează de cele mai multe ori, de sus clientela, patronii celui mai frecventat restaurant de cel mai bun fotbalist român al momentului, au fost extrem de amabili. Prezentarea oficială a vinului său, Adrian a ţinut-o la Peccioli, la restaurantul colegului de echipă, Dainelli.



A fost chef mare acolo. Au mers şi mulţi suporteri din Florenţa. Noi, însă, l-am scos la vânzare primii, direct din fabrica de la Castelnuovo. Dacă îmi aduc bine aminte, imediat după meciul amical al Fiorentinei cu Barcelona. Este foarte solicitat pentru că este ceva nou, dar şi de calitate. Îl cumpără mult fanii Fiorentinei. Adrian este iubit aici. Trece printr-o perioadă mai slabă, dar o să-şi revină repede. Este un profesionist”, ne-a mai mărturisit prietenul lui Adi.

Pe pereţii restaurantului, îţi sar imediat în ochi, tricouri şi poze cu foşti şi actuali jucători ai Fiorentinei. Din fotografii nu lipseşte nici actualul portar al lui Dinamo, Bogdan Lobonţ, care a fost foarte iubit în cel mai mare oraş din Toscana, chiar dacă în ultimele trei luni de contract a fost ţinut rezervă.


Atacantul "tricolorilor" este foarte bun prieten cu Mario Cirillo, patronul restaurantului "La Reggia"

Preţul de producător al băuturii care îi poartă numele “Briliantului”, ajunge până la 13 euro. La restaurantul “La Reggia”, însă, singurul care vinde în Florenţa acest produs, o sticlă de 75 de ml costă, nici mai mult, nici mai puţin de 18 euro. Tot aici, decarul clubului viola serveşte masa foarte des alături de Consuelo sau cu prietenii apropiaţi după un antrenament.

“În timpul pregătirilor, ceea ce comandă Adrian trebuie să conţină multe proteine. În special carne de vită. Când vine seara cu colegii de echipă sau cu soţia, alege ceva mai uşor: paste, produse din peşte sau salate”, a încheiat Mario.

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com