Invidia si ipocrizia ating cote maxime!


In ultimul numar din revista Star este un material care poarta numele : “Parintii Alexandrei Dinu nu vor sa auda de Mutu”. As avea si eu o intrebare pentru parintii Alexandrei : dar de cei 5.000 E vreti sa auziti?. Stiu ca poate o sa ziceti ca fostii socrii a lui Adi au bani s.a., dar cu toate astea de ce au lasat-o pe fata lor sa ii ceara lui Mutu 40.000E pensie alimentara? Pentru ca au prea multi bani? In fine … eu cred ca parintii ei au banii numai ca sunt niste oameni ipocriti si invidiosi. Ei nu vad ce fata au? E vai de viata ei!!! Inca mai e indragostita de Mutu! Cred ca cel mai mult in viata ei o uraste pe Consuelo! Toata viata ei o sa ramana o nefericita! Sunt sigura ca sunt invidiosi pentru Adi s-a realizat, are o sotie care il iubeste si pe care o iubeste (nu se mai gandeste la fata lor) are doua fetite superbe…iar fata lor e nerealizata, nefericita, neimplinita( nu e actrita mare...joaca si ea prin filme asa cum joaca si pe la noi tot felul de fetite) ! Aaaa sa nu mai spun ca atunci cand a fost cu Alexandra, Adrian a inselat-o... pe cand pe Consuelo, nu!!! Sunt niste oameni invidiosi! Nu imi vine sa cred ca acesti au ras cand au vazut pozele cu Adi, Mario, Consuelo si Adriana!!! Pai de ce sa rada? Nu stiu daca Mutu “a comandat” acele poze, nu am eu de unde sa stiu…dar nu cred. Dar cand fata lor iesea in presa si vorbea numai cand Mutu vinea la nationala ca sa apara si ea, nu au rabufnit in ras? Sa nu uitam ca in ziua in care Mutu a dat 2 goluri cu Cehia, Alexandra si-a prezentat iubitul! Oare sa fie numai coicidenta? (pozele au fost facute de Maria Marinescu, ele sunt prietene…hmmm ce prietene…se potrivesc ;) din toate punctele de vedere … niste profitoare ).
P.S. In Romania Alexandra este bagata in seama doar de ziaristele cu acre este prietena! Intotdeauanse foloseste numele "Mutu" ca daca nu, nu se vad ziarele eventul revistele! :)) Intotdeauan Alexandra o sa ramana FOSTA DOAMNA MUTU! Atat si nimic mai mult!
claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com