Chivu: "Îl susţinem şi îl vom ajuta pe Mutu în conflictul cu Chelsea"

Este cea mai importantă mişcare pe care o susţine sindicatul nostru prin afiliere la FIFPro, cea mai mare mişcare de susţinere pe care o facem pentru un sportiv. Ne pare rău că este implicat Adi Mutu. Sindicatele de fotbal sunt o mişcare pentru jucători, care susţin în totalitate jucătorii, avem aceleaşi drepturi ca şi un om de rând. Ne bucurăm că putem demonstra că sindicatul susţine jucătorii, că nu am ajuns la sclavagism şi nici nu vom ajunge vreodată. Nu suntem de luat în derâdere. Îl vom susţine pe Adi, vom fi alături de el, îl vom ajuta"



Avocatul din partea FIFPro Wil van Megen:
Îl sprijinim pe jucător, arătând şi ce aspecte ar trebui luate în discuţie de Curtea de Arbitraj pentru Sport (TAS). E un abuz din partea clubului Chelsea, datorită forţei lor financiare.
"Trebuie să intrăm în contextul englez al cazurilor de dopaj. Anglia are tradiţie îndelungată în privinţa jucătorilor dopaţi, pe care îi includ în programe de reabilitare, nu îi concediază. Cu Mutu nu au procedat astfel. Faptul că acest caz a ajuns la FIFA a fost posibil în urma unui demers internaţional. Dacă Mutu ar fi fost britanic, cazul nu ar fi ajuns la FIFA

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com