Chievo - Fiorentina


Meciul Chievo – Fioretina se joaca maine (05.10.2008) ora 16:00 (ora Romaniei) in cadrul etapei a VI – a din Italia. Meciul are loc la Verona pe stadionul Marc'Antonio Bentegodi (39211 locuri). Echipa cu care Fiorentina va da piept, Chievo a fost fondata in 1929, presedintele clubului este Luca Campedelli. In ultima etapa jucata a pierdut meciul din deplasare cu Catania scor 1-0. In prezent Chievo ocupa locul 16 in campionat cu 5 puncte. Pentru acest meci Adrian Mutu nu a fost convocat de antrenorul Cesare Prandelli. Nu se stie sigur care este motivul, probabil nu a fost convocat din cauza accidentarii la picior (accindentare cu care a jucat in meciul cu Steaua) sau pentru ca nu s-a refacut la accidentarea de la cot.
In lipsa lui Mutu, echipa probabila conform fiorentina.it : “Frey, Comotto, Gamberini, Kroldrup, Gobbi, Almiron (Kuzmanovic), Melo, Montolivo, Semioli, Gilardino, Jovetic”.

claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com