“Mutu a boţit maşina de la primul drum”


Justin Gafiuc a scris pe blogul lui in reportaj despre Chindia Tîrgovişte. Jucatorii care ai jucat acolo vorbesc si despre Adrian Mutu!

În lot era şi viitorul star al “naţionalei”, Adrian Mutu, care nu împlinise încă 18 ani. “Briliantul” a cumpărat de la Gîlmencea prima sa maşină, un Renault 25, pentru care a plătit 5.000 de mărci. “Mamă, scotea un fum! După ce i-am dat-o, a plecat de la stadion cu Dani Coman să facă o tură prin oraş şi s-a întors cu ea boţită! A lovit-o de la primul drum”, povesteşte, amuzat, Gîlmencea.


“Mutu era drăcos de mic. La Piteşti, l-am adoptat pe Adi, ca şi pe Neaga, în grupul tîrgoviştenilor. Mai evadam împreună la mine la ţară, la o friptură şi un şpriţ, că acolo nu ne urmărea nimeni”

“La Piteşti, Mutu, Neaga şi Mara jucau la antrenamente în echipa rezervelor împotriva noastră, a titularilor. Ne alergau de ne săreau inimile din piept! Dar îi luam repede pe sus, să ştie cine sînt tartorii!”
Sică Bîrdeş

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com