«One Man Show» Mutu: "La 0-3 părea o nebunie sa ne gîndim la remiză!"


Eroul Fiorentinei din meciul cu Genoa, scor 3-3, Adrian Mutu, a declarat în presa italiană la finalul partidei că victoria echipei sale este decisivă în faţa unui adversar în cursa pentru un loc de Liga Campionilor. Mutu a ajuns astăzi la 11 goluri stagionale!

"Aceste trei goluri ale mele sunt foarte importante pentru că ne aduc un punct în faţa unui adversar direct din lupta pentru Liga Campionilor. Am arătat suflet şi caracter în acest meci!La 3-0 pentru Genoa părea o nebunie să ne gîndim la o remiză, mai ales că adversarii noştri au jucat foarte bine. Deşi au fost mai inteligenţi şi mai buni ca noi în anumite momente, mai ales în prima repriză, am reuşit să revenim. Trebuie totuşi să ne îmbunătăţim jocul în defensivă", a comentat Mutu pentru Gazzetta dello Sport.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com