Genoa - Fiorentina


Meciul Genoa- Fiorentina se joaca maine 15/02/2009 de la ora 16:00 (ora Romaniei) in cadrul etapei a XXIV – a din Seria A. Meciul are loc la Genoa pe stadionul “Luigi Ferraris” (40.122 locuri) . Echipa cu care Fiorentina va da piept, Genoa a fost fondata in 1893 , presedintele clubului este Enrico Preziosi iar antrenorul echipei este Gian Piero Gasperini. Culorile echipei sunt: rosu si albastru . Vedetele echipei actuale sunt: Milito, Sculli, Biava . In ultima etapa jucata, a pierdut in deplasare cu scorul 3 - 0 impotriva echipei AS Roma. Echipa se afla pe locul 5 din 20 in actualul sezon, acumuland 40 puncte.
Pentru meciul de maine, antrenorul Cesare Prandelli a convocat urmatorii jucatori: Avramov, Bonazzoli, Comotto, Dainelli, Donadel, Frey, Gamberini, Gilardino, Gobbi, Jovetic, Kroldrup, Kuzmanovic, Montolivo, Mutu, Pasqual, Semioli, Storari,Vargas, Zauri.
claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com