Presa italiana lauda prestatia lui Mutu!!!

free image hostfree image hostfree image host

Site-ul goal.com a scris că atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost cel mai periculos jucător al italienilor în partida pierdută, joi, pe teren propriu, cu scorul de 0-1, în faţa formaţiei olandeze Ajax Amsterdam, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Cupei UEFA.

Sursa citată i-a acordat nota 6,5 internaţionalului român. "Chiar dacă nu a fost cel mai bun Mutu din acest sezon, românul tot a reprezentat pericolul numărul unu pentru olandezi. Păcat că nu a reuşit mai mult, dar asta se datorează şi faptului că a încercat să rezolve multe lucruri de unul singur"

Site-ul violaplanet.com l-a notat cu 6 pe Mutu. "Românul a încercat, dar nu a fost seara lui. Lucrul cel mai frumos făcut de el a fost pasa către Montolivo din prima repriză, dar păcat că s-a încheiat cu o ratare"

Site-urile fiorentina.it, violanews.com şi calciotoscano.it i-au acordat nota 5,5 lui Adrian Mutu. "A luptat, dar şi el a greşit mult. A însemnat singurul pericol pentru poarta olandezilor, dar a avut prea puţin mingea la picior"

violanews.com.
"Mutu nu a fost prea inspirat şi a lipsit de la finalizare. A şutat de două ori la poartă, dar piciorul «Fenomenului a lăsat de dorit». În repriza secundă a jucat slab, dar totuşi era singurul care putea să inventeze ceva"

calciotoscano.it.
"Mutu a combinat destul de puţin, dar a fost cel mai peruiculos om din atac. A înscris un gol, dar acesta a fost anulat. În partea secundă nu a ieşit deloc la rampă"

În schimb, site-ul firenzeviola.it l-a notat cu 5 pe internaţionalul român. "Mutu a jucat rolul omului care creează spaţii, a făcut bine acest lucru, dar a şi greşit mult. În finalul meciului s-a pierdut în acţiuni personale neconcludente"
sursa


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com