Lucescu ii face galerie lui Mutu: "Poate scoate Ajaxul din UEFA!"


Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu crede ca Adrian Mutu poate scoate Ajaxul din Europa.
"Mutu va juca meciul 100 pentru Fiorentina si a inscris 53 de goluri? Sunt cifre impresionante si tot meritul ii apartine. A facut foarte bine cand a revenit in Italia si a demonstrat ca este un om nou. A trecut peste dificultati si asta demonstreaza caracterul sau puternic. Este un adevarat exemplu pe teren, este determinant si joaca pentru echipa. Sunt bucuros pentru Fiorentina si pentru nationala Romaniei. Declaratiile lui sunt de dragoste pentru Fiorentina. De asemenea, a devenit un simbol pentru fotbalul romanesc. Este un adevarat exemplu pentru cum se antreneaza si cum joaca", a spus Lucescu.
Tehnicianul roman crede ca Fiorentina poate invinge la Amsterdam, in mansa retur din 16-imile de finala ale Cupei UEFA: "Este extrem de dificil sa joci primul meci pe teren propriu in cupele europene. La Amsterdam, Fiorentina va avea putine spatii si putine posibilitati de a-si etala jocul. Cu toate acestea, Ajax nu mai este echipa de acum zece ani si cred ca Fiorentina are sanse sa intoarca rezultatul si sa se califice".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com