Declaratii dupa meciul Genoa - Fiorentina 3 - 3


Victor Piţurcă:"Normal că m-am uitat la meciul Fiorentinei, asta mi-e meseria. E foarte bine cum este acum, e bine că a marcat Mutu. Nu vorbesc cu gazetarii duminică indiferent ce se întîmplă. Bravo lui că a marcat, şi ce să fac eu acum? Care e problema?"

Emil Sandoi:"Mă bucur că Mutu a marcat ieri cu Genoa, nu am cum să nu fiu fericit la fel ca orice român. Adi e genul de jucător pe care nu ai cum să nu ţi-l doreşti în echipă. Are tot ce-i trebuie unui mare campion. E un pericol constant în faţa porţii şi ar fi putut chiar să iasă golgeter în Serie A dacă nu ar fi avut atîtea probleme cu accidentările. Mutu poate decide meciul pe care îl avem în preliminarii contra Serbiei.Piţurcă a gîndit foarte bine. Dacă Adi ar fi jucat contra Croaţiei şi s-ar fi accidentat, atunci ar fi fost cu adevărat grav. Aşa, sperăm să îl avem în cea mai bună formă la Constanţa"

Virgil Colfescu:"La Firenze şi Milano e sărbătoare. La Genoa nu e aşa pentru că autocarul Fiorentinei a fost implicat într-un incident cu suporterii gazdelor. Rămîn reuşitele extraordinare ale lui Mutu, care este unul dintre cei mai apreciaţi jucători din Serie A.Pe Adi nu-l interesează decît ca Fiorentina să cîştige, nu vrea să iasă golgeter şi nu îşi impune obiective personale. Fiorentina îşi propune să termine pe podium, să vedem dacă va şi putea! Acum toată presa vorbeşte de golurile lui Mutu"

Adrian Ilie:"Amicalul împotriva Croaţiei a fost un test bun, avînd în vedere că Serbia se aseamănă ca stil de joc cu adversarul nostru de miercuri. Chiar dacă au lipsit Mutu şi Chivu, România a jucat bine şi putea obţine mai mult de la acest meci. Orice titular al echipei naţionale este important, va conta şi absenţa lui Dorin Goian. Adrian Mutu reprezintă foarte mult din potenţialul reprezentativei. Va trebui să fim atenţi pentru că sîrbii sînt talentaţi, duri, pasionaţi şi ne va fi foarte greu cu ei!"

Dorinel Munteanu:”La un ultim joc important de pregătire înaintea unui joc decisiv pentru calificarea la Mondiale, eu cred că ar fi trebuit să fie prezenţi toţi jucători. Selecţionerul decide. Se poate întîmpla ca Fiorentina să fi vorbit cu Federaţia şi cu Victor Piţurcă.
Adrian Mutu este un jucător important, iar acest lucru s-a văzut şi ieri cînd a obţinut de unul singur un punct. El a făcut un meci bun, dar sper să fie prezent şi la echipa naţională. Să sperăm că o să se întoarcă sănătoşi, şi el şi Cristi Chivu”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com