Mutu, cel mai bun jucător al etapei


Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost desemnat cel bun jucător al etapei a XXIV-a din Serie A, în urma notelor primite în principalele publicaţii din Italia, având o medie de 7,88, a anunţat, miercuri, site-ul postului de televiziune Rai Uno.

Cu aceeaşi medie, Mutu se află pe primul loc şi în clasamentul celor mai buni straniei ai rundei din Italia.Internaţionalul român ocupă locul trei în clasamentul celor mai buni jucători şi stranieri pe tot sezonul, cu o medie a notelor de 6,56.De asemenea, Mutu a fost inclus atât în echipa etapei, cât şi în cea a întregului sezon.Atacantul Adrian Mutu a marcat cele trei goluri ale echipei Fiorentina în meciul terminat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 3-3, cu Genoa, în etapa a XXIV-a a campionatului Italiei. Mutu a marcat din penalti, în minutul 60 şi apoi în minutele 80 şi 90+4. La al doilea gol al Fiorentinei, Mutu a executat o lovitură liberă şi mingea a lovit zidul de jucători, iar apoi a intrat în poartă înainte să fie atinsă de Gamberini.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com