Pareri despre meciul Fiorentina - Ajax


Italienii din Firenze sunt in extaz inainte de meciul cu Ajax din Cupa UEFA, transmis LIVE de Pro TV si www.protv.ro, joi de la 21.45
Golurile minunate si forma de zile mari ale lui Adi Mutu si Gilardino le dau sperante mari italienilor care se gandesc deja la finala Cupei UEFA! Cu Mutu in teren Fiorentina nu are cum sa piarda cu Ajax -ul lui Van Basten.
"Mutu si Giladino au marcat 25 de goluri impreuna in 24 de meciuri in acest sezon. Cu Mutu si Giladino in teren Fiorentina pleaca deja cu 1-0 in fata lui Ajax. E cel mai tare cuplu de atacanti din Serie A : au marcat 7 goluri in Liga Campionilor si vor marca sigur si in Cupa UEFA", scriu cei de la Corriere Fiorentino.

Olandezii sunt avertizati si de stelistul Ogararu: "Mutu este un jucator foarte periculos, s-a descurcat mereu excelent in fata olandezilor, amintiti-va si de golurile pe care le-a marcat cu PSV in sezonul trecut. Mai e si Gilardino in atac, deci sint motive de ingrijorare pentru Ajax" a spus Ogararu pentru site-ul oficial al olandezilor.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com