Mutu, s-a fixat ziua judecăţii!


Atacantul român va afla pe 7 mai 2009 dacă trebuie să plătească despăgubiri în valoare de 17.173.990 de euro fostului său club, Chelsea.
Adrian Mutu (30 de ani) trebuie să mai aştepte 71 de zile până va afla dacă este obligat să plătească despăgubiri de milioane de euro grupării engleze Chelsea, care l-a dat afară în octombrie 2004, după ce actualul atacant al Fiorentinei a fost depistat pozitiv la cocaină. Curtea de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a anunţat, astăzi, că apelul înaintat de fotbalistul român pe 5 septembrie 2008, împotriva deciziei Camerei de Rezolvare a Disputelor din cadrul FIFA (7 mai 2008), care stipula că Mutu trebuie să plătească către Chelsea compensaţii în valoare de 17.173.990 de euro, pentru ruperea contractului, se va judeca pe 7 mai anul acesta.


"Briliantul" cere anularea pretenţiilor financiare


În documentul înaintat la CAS, ”Mutu solicită Curţii de Arbitraj Sportiv să anuleze hotărârea luată de FIFA şi să stabilească că, de fapt, nici o compensaţie nu este necesară”. Avocaţii atacantului român au considerat exagerate pretenţiile financiare ale lui Chelsea, suma de 17.173.990 euro depăşind cu aproximativ cinci milioane de euro câştigurile obţinute de Mutu doar din contractele semnate cu echipele la care a activat până în prezent (circa 12 milioane de euro).
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com