Daciana Sarbu ii duce pe Mutu si pe Chivu la Parlamentul European


Politicianul are de gand sa le ceara sprijinul celor mai cunoscuti fotbalisti romani ai momentului, care activeaza in Serie A, pentru a apara drepturile concetatenilor lor.

Pe 17 februarie, Daciana Sarbu si Corina Cretu lansau o scrisoare deschisa premierului Italiei, Silvio Berlusconi, si ministrului de Interne al aceleiasi tari, Roberto Maroni, din calitatea lor de deputate europene, cu privire la tratamentul injust la care sunt supusi romanii din "Cizma". In demersul lor, cele doua europarlamentare s-au folosit de numele liderilor nationalei de fotbal a Romaniei, Cristi Chivu si Adrian Mutu, pentru a sublinia lipsa de obiectivitate a presei italiene: "In ultimele zile, s-a vorbit din nou in Italia despre romani. Din pacate, nu ne referim la munca si creativitatea prin care Adrian Mutu a adus un rezultat bun echipei de fotbal a orasului Florenta. Nici la fetita pe care sotia lui Cristian Chivu, jucator important al echipei dumneavoastra de fotbal, tocmai a nascut-o la Milano", se arata in respectiva scrisoare. Contactata de CANCAN, Daciana Sarbu a acceptat sa detalieze motivele pentru care numele jucatorilor au fost alese: "Ne-am gandit ca ei sunt foarte cunoscuti in Italia, dar si ca premierul Silvio Berlusconi este implicat in fenomenul numit fotbal, prin AC Milan. De asemenea, stim ca Mutu si Chivu au fost victimele atitudinii agresive de defaimare a romanilor in acea tara, ei fiind de multe ori injurati si huiduiti din aceasta cauza. Am dat doar doua exemple de romani cinstiti. Acum lucram la un proiect si speram sa ne ajute si cei doi. Vom lansa o declaratie in Parlamentul European si o campanie care se va numi "Sa gandim altfel despre Romania". Vrem sa ducem, la intalnirile cu colegii nostri , romani care ne reprezinta cu succes acolo, iar Mutu si Chivu fac asta fara doar si poate", a spus Daciana Sarbu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com