Indragostit pe veci de Fiorentina!


Mutu a sacrificat si nationala pentru Fiorentina. Suporterii, si asa supusi pe veci lui Il Fenomeno, sunt in extaz dupa ultimele lui declaratii. Valentine's Day a dat "liber" declaratiilor de dragoste la adresa lui Mutu.
"Ce frumoasa declaratie de amor am avut in aceste zile!" Suntem in zilele Sfantului Valentin, sarbatoarea indragostitilor. E intotdeauna frumos sa simtim si sa spunem "cuvinte dulci" ca cele spuse in aceasta saptamana de Mutu si Prandelli", scrie "La Signora In Viola" pe site-ul firenzeviola.it.
"Nu imi fac iluzii: jucatorii simbol care isi inchina toata cariera unei singure echipe sunt o raritate, dar ma entuziasmeaza declaratiile de dragoste ale lui Mutu pentru "Viola"! Adrian a decis sa-si incheie cariera la Fiorentina. A inteles ca pasiunea care leaga acest oras de echipa sa este unica. Ce frumos e sa sa-ti regasesti de fiecare data jucatorii si idolii tai, care te bucura de fiecare data. Si sa te inchini lor, nu e o cauza romantica?", e mesajul emotionant al unei suportere a Fiorentinei inainte de Valentine's Day.
Curtat de mai multe echipe in acest an, haituti de-a drpetul de Roma in vara, Mutu a ramas la Fiorentina.
Mutu spune ca vrea sa-si termine cariera la Florenta.
Citeste alt articol pe aceasi tema.

free image host

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com