Hainele lui Mutu au aparut in Romania!!!




Hainele firmei la care este asociat Adrian Mutu şi a cărei imagine o promovează chiar el, Souvenir Clubbing, au ajuns şi în România, de mai bine de un an şi jumătate, dar puţină lume ştie acest lucru. Chiar dacă hainele sunt foarte scumpe în Italia, la noi în ţară şi le-ar putea permite mulţi tineri.

Se vând în Libia şi San Marino

Pe lângă site-ul de promovare, firma Souvenir Clubbing are şi magazine de desfacere a hainelor în opt ţări din lume. Pe această listă se numără Italia, Franţa, Spania, Anglia, Germania, Olanda, Libia şi San Marino. Mutu şi asociaţii săi au ales să îşi promoveze produsele în mod agresiv pe Internet. Pe lângă adresa de web, aceştia folosesc şi două mijloace moderne de reclamă prin intermediul unor profile publice postate pe facebook şi myspace.

Vestimentaţia nu costă mai mult de 100 de euro

Toţi bărbaţii care vor să atragă atenţia, atunci când ies pe stradă, îmbrăcaţi în hainele în care “Briliantul” a făcut senzaţie în pozele după site-ul oficial al firmei sau în cataloagele de prezentare pot apela la magazinele Outlet Store. Uimitor sau nu, în România, preţul hainelor nu depăşeşte 100 de euro. Astfel, un palton costă 350 lei, o pereche de pantaloni din reiat sau jeans - 99 lei, o geacă din fâş - 250 de lei, iar un pulover sau o vestuţă din lână - 69 de lei. În această perioadă, toate preţurile au un discount de 30 la sută.

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com