Borcea: " Mutu va castiga UEFA in acest an.


Cristi Borcea si-a luat gandul de la Mutu - va bate tot in Europa cu Fiorentina si va ajunge la o echipa mare sezonul viitor.
Borcea va sta diseara cu ochii pe PROTV sa-l vada pe Mutu in Cupa UEFA, viitoarea Europa League. Dinamovistul sef e convins - Fiorentina merge mai departe si Mutu va inscrie golul calificarii. "Tin cu Mutu, ca e de-al nostru. Cu Mutu in teren, Fiorentina va lua UEFA in acest an. E greu sa-l aduci pe Mutu la Dinamo dupa ce da 100 de goluri in Italia. Cati jucatori sa mai lauda cu atatea goluri", a spus Borcea.

La marele meci din UEFA, Fiorentina - Ajax, Mitea nu-i va face galerie lui Mutu. "Va fi un meci foarte greu, pot spune chiar decisiv! Eu imi doresc foarte mult sa castige Ajax, insa nu va fi usor, mai ales ca se joaca acasa la Fiorentina. Fostii mei colegi de la Ajax au spus ca vor fi atenti mai ales la Mutu. Toata lumea e speriata de Mutu, e si normal e un jucator foarte bun".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com