Alexandra Dinu îl regretă pe Mutu!


Toata lumea stie ca Alexandra Dinu inca il iubeste pe Adrian Mutu! Chiar aceasta a declarat ca cel mai mult la iubit pe Adi. Bine ca Adrian este casatorie cu Consuelo si este foarte fericit!

Se aude mai nou prin târg că frumoasa Alexandra Dinu, fosta doamnă Mutu îl regretă pe fostul soţ. Se pare că tânăra domniţă a revenit la sentimente mai bune faţă de tatăl fiului ei, Mario, Adrian Mutu. Mulţi spun că fosta doamnă Mutu şi-ar dori să se împace cu celebrul fotbalist, însă prea târziu! Se pare că Alexandra şi-a găsit un moment prost să-şi dea seama că, de fapt, Adrian era cel mai potrivit bărbat pentru a-şi creşte fiul. Apropiaţii acesteia susţin că ea regretă faptul că nu poate să aibă grijă împreună de fiul lor, Mario. Regretele Alexandrei au venit odată cu fericirea lui Adrian, care şi-a găsit liniştea lângă Consuelo. Alexandra spune că ea crede că mariajul ei cu Adrian nu a mers din pricină că ei s-au căsătorit mult prea devreme, la o vârstă la care alţii nu se gândesc încă la o familie… Dar deh, prea târziu… Şi cum ea l-a pierdut pe Adrian, speră ca într-o zi să găsească şi ea liniştea. Până atunci doar regrete…

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com