Mutu, eliminat din Cupa Italiei


Fiorentina a părăsit Cupa Italiei. După ce s-a calificat în Cupa UEFA, în dauna Stelei, gruparea viola a fost eliminată în optimile Cupei Italiei, de Torino, o gruparea mult mai slab clasată în campionatul Italiei, doar locul 18.
Torino s-a impus în partida disputată pe stadionul "Artemio Franchi" graţie reuşitei atacantului Bianchi, care l-a învins în minutul 19 pe Storari, înlocuitorul lui Frey în poarta Fiorentinei.

Mutu, care a fost căpitanul formaţiei viola, a început titular partida cu Torino, şi a beneficiat de câteva ocazii importante de a marca. În minutul 38, Mutu a executat foarte bine o lovitură liberă din unghi, de pe partea stângă, dar Calderoni a reuşit să devieze balonul peste poartă. Cea mai mare ocazie a primei reprize i-a aparţinut însă lui Pasqual, care, talonat de un adversar, nu a trimis decât peste poartă, cu capul, din 6 metri, la o fază în care poarta era goală.

După pauză, Fiorentina a forţat egalarea, fără succes însă. În minutul 65, Gilardino a reluat bine cu capul, din 8 metri, dar pe lângă poarta lui Calderoni. Apoi , cu aproape 10 minute de final, Mutu a avut şi el oportunitatea de a o aduce pe Fiorentina în joc, dar internaţionalul român a executat slab o lovitură de la 25 de metri. Şase minute mai târziu, Fiorentina a mai beneficiat de o lovitură liberă din apropierea careului torinez, irosită şi de data aceasta de Mutu.
Fiorentina - Torino, 0-1, iar gruparea granata se califică în sferturile Cupei Italiei, acolo unde va întâlni echipa lui Radu Ştefan, Lazio.

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com