Dan Petrescu:"Mutu e de departe cel mai bun" / Felipe Melo: "Va marca 100 de goluri în acest sezon"

Prezent la decernarea premiilor "Superlativele Gazetei Sporturilor", unde a cîştigat titlul de "Cel mai bun antrenor al anului 2008", Dan Petrescu spune că Adrian Mutu merita din plin să fie desemnat cel mai bun fotbalist român:"Titlul trebuia să meargă la Adrian Mutu, pentru că el este, de departe, cel mai bun fotbalist român al momentului", a declarat Dan Petrescu.
Si Ioan Andone este de acesti parere:"A fost cel mai bun în 2008. Este cu jucător decisiv la echipa naţională şi un adevărat lider la Fiorentina. Şi Goian a avut un an reuşit, dar Mutu a fost peste toţi."
Opinia "Bursucului" este împărtăşită şi de colegii lui Mutu de la Fiorentina, intervievaţi de TVR:"Mutu este un jucător determinant pentru echipa noastră", crede antrenorul Cesare Prandelli, completat de mijlocaşul Ricardo Montolivo: "Adrian este un fotbalist fundamental pentru Fiorentina, a demonstrat-o anul trecut şi pînă acum, în acest sezon. Are viteză şi e irezistibil în duelurile unu la unu. E un om foarte important pentru noi".
Fundaşul Felipe Melo crede în schimb că "Briliantul" va doborî toate recordurile în acest sezon:"Adrian Mutu e genul de jucător care face diferenţa pe teren. Cred că va marca pînă la finalul stagiunii peste 100 de goluri".



sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com