Mutu, la un pas de 100!

Golul reuşit de Adrian Mutu în partida Fiorentina - Catania, 2-0, weekendul trecut, a fost al 99-lea marcat de atacantul român în Italia.

Chiar dacă şi-a început cariera neconvingător în Italia, Adrian a devenit unul dintre cei mai temuţi golgheteri din Serie A. Ajuns în Peninsulă la vârsta de 20 de ani, atacantul român nu a reuşit să se impună la Inter Milano, în faţa unor jucători ca Ronaldo, Recoba sau Zamorano, însă, chiar dacă a fost folosit sporadic, a reuşit să înscrie două goluri, în Cupa Italiei. Împrumutat la Verona, Mutu şi-a demonstrat clasa şi în două sezoane a marcat 16 goluri doar în campionat. Traseul a continuat cu Parma (unde a reuşit cel mai bun sezon al său în Italia, cu 18 goluri în Serie A), Juventus şi Fiorentina, unde atacantul român şi-a consolidat reputaţia de golgheter. Duminică, Mutu a înscris primul gol al partidei adjudecate de Fiorentina cu scorul de 2-0 în faţa Cataniei lui Walter Zenga. A fost al 99- lea punct reuşit de Mutu în Italia. “Al 100-lea gol în Italia? Sper să îl înscriu în curând. Important e să obţinem un rezultat bun la Genova în meciul cu Sampdoria, o partidă mai dificilă decât aceasta”, a spus Mutu.

Vinul lui Adi are succes şi în Germania.

Cotidianul italian La Nazione scrie că atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, este foarte mulţumit de succesul pe care îl înregistrează vinul comercializat sub numele de “Il dieci di Mutu”. “Briliantul” a vândut nu mai puţin de 70.000 de sticle cu respectiva licoare, ultima comandă venind din Germania (1.200 de sticle). “Mutu are un motiv în plus să se bucure în preajma Crăciunului”, susţin ziariştii italieni.

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com