«Mamă soacră, m-am îmbrăcat frumos azi?»

Rodica Mutu este consiliera nurorii sale, Consuelo.
Rodica, mama lui Adrian Mutu, a povestit pentru Libertatea că nora ei, Consuelo, nu obişnuieşte să se îmbrace de la magazinele de firmă, preferând ţinutele vestimentare ale creatorilor tineri, chiar dacă nu poartă nume de rezonanţă.


Consuelo Mutu a fost declarată drept una dintre cele mai frumoase şi distinse soţii de fotbalişti. Dominicanca, soţia vedetei naţionalei României, Adrian Mutu, se distinge nu doar prin graţie şi frumuseţe fizică, dar şi prin modul în care se îmbracă: foarte elegant.
Rodica Mutu, mama “Briliantului”, a dezvăluit pentru Libertatea câteva dintre secretele nurorii sale, care au făcut-o să se remarce în ochii tuturor. “Consuelo este genul de fată căreia îi plac lucrurile frumoase, de calitate. Asta nu înseamnă că ţinutele ei vestimentare trebuie să poarte neapărat semnătura unor firme celebre. Preferă haine realizate de creatorii tineri, fără nume, pe care-i apreciază mult mai mult. Mereu spune despre ei că, neaflându-se atât de mult în lumina reflectoarelor, sunt foarte ambiţioşi şi dornici de afirmare, aşa că fac lucruri frumoase”, a declarat Rodica Mutu.


Soţia vedetei naţionalei petrece mult timp în faţa oglinzi

Ori de câte ori se pregăteşte să iasă din casă, Consuelo este foarte atentă la ţinuta ei. “Petrece mult timp în faţa oglinzii. Când sunt la ei, la Florenţa, îmi cere de fiecare dată părerea dacă s-a îmbrăcat asortat, dacă mai trebuie să se fardeze sau nu şi alte lucruri care ţin de aspectul unei femei. Este o fată foarte politicoasă, cu mult bun-simţ. Pentru mine , pot spune că este nora ideală”, a mai precizat Rodica Mutu.

Consuelo nu prea foloseşte fardurile

În general, Consuelo nu obişnuieşte să folosească fardurile. “Este o femeie frumoasă care nu prea are nevoie de aşa ceva. De regulă se fardează destul de discret şi face foarte bine”, a încheiat Rodica Mutu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com