Imaginile anului 2008! (Partea 1)

Doua site-uri din Romania au publicat pozele anului 2008. Asa cum era de asteptat Adrian se ragaseste in ele. Eu nu am facut un top cu ele ... sunt aranjate asa ... la intamplare ... dar voi in mintea voastra puteti realiza un top al vostru cu pozele de mai jos. Maine va vom prezenta si a doua parte. ;)

La Euro, Adrian Mutu si-a luat in serios si rolul de fotograf. (Lui Adrian ii place foarte mult sa faca poze ... si i-a pozat chiar si pe fotografi :D ) ;)


Inaintea meciului cu Franta, Mutu s-a antrenat pe plaja alaturi de un catel. (Lui Adrian ii place foarte mult sa se joace ... chiar si cu cainii ... :D )


Adrian Mutu in lumina reflectoarelor. (Cred ca asta este poza care ii place cel mai mult lui Adi ;) )


Trei fani ai nationalei in marea de suporteri olandezi din Berna. (Cea mai amuzanta poza ;) )
Marica si Mutu se relaxeaza la bazin in cantonamentul nationalei. (Asta este o poza memorabila ... nu stiu cat o sa il mai vedem pe Adi intr-o astfel de situatie ;) )

claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com