Cum aşteptau vedetele Crăciunul în copilărie ...

Vedetele de astăzi işi amintesc cu nostalgie de momentele din copilărie, cand venea Moş Crăciun şi de poznele pe care le făceau in jurul bradului.


"Cât au fost mici, copiilor nu le-a lipsit absolut nimic. Ori de câte ori venea Crăciunul, Adrian şi Laura începeau să mă întrebe cum o să fie întâlnirea cu Moşul, ce o să le spună şi alte lucruri de acest gen. În Ajunul Crăciunului, Adrian nu se dezlipea de lângă pom. Cât era de mic, ţinea morţiş să agaţe cât mai multe globuleţe în brad. Laura, fiind mai mare ca vârstă, îl ajuta. Dimineaţa, de cum se trezeau, amândoi se duceau direct la brad, pentru a vedea ce cadouri le-a lăsat Moşul. Adi desfăcea primul cadourile. Fiindcă îi plăcea atât de mult fotbalul, Moşul îi aduce de fiecare dată o minge şi, bineînţeles, nelipsitele maşini de curse”, a povestit pentru Libertatea Rodica Mutu, mama “Briliantului”.
Acum, dacă se întâmplă să ajungă acasă de Sărbători, lui Adrian Mutu îi plac sarmalele din carne de pui. “A renunţat de ani buni să mai mănânce carne de porc”, a mai spus Rodica Mutu.
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com